top of page

Studio15

Voor artistieke ontwikkeling

EEN BROEDPLAATS VAN OPKOMEND TALENT MET EEN INCLUSIEVE IMPACT

Studio15, gevestigd in het ROJM, heeft zich sinds de oprichting bewezen als een broedplaats voor opkomend muzikaal talent. De studio heeft verschillende veelbelovende artiesten ontdekt, ontwikkeld en geholpen op hun weg naar succes. Enkele recente voorbeelden van dergelijke artiesten zijn Zwartwerk en Bougie Soul Art, die hun roots hebben in deze inspirerende omgeving.

Wat deze studio zo uniek maakt, is niet alleen de ontdekking en begeleiding van talent, maar ook de positieve impact op onze inclusieve gemeenschap. Door te werken met artiesten als vrijwilligers in de studio, dragen we bij aan een sfeer van samenwerking en gemeenschapszin. Deze getalenteerde individuen zetten zich nu in om nieuw komende straattalenten naar hogere sferen te brengen, wat resulteert in een versterkte band binnen onze diverse gemeenschap.

Indien u geïnteresseerd bent in het in contact komen met deze getalenteerde individuen en tevens wilt bijdragen aan onze inclusieve gemeenschap, nodigen wij u van harte uit om een e-mail te sturen naar communicatie@rojm.be. Wij zullen vervolgens zorgdragen voor de verdere afhandeling.

Muziek opnemen
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page