top of page

Indoor voetbal

Voetbal als team sport

BINNENVOETBAL MET PEDAGOGISCH VOORDEEL

Binnen het ROJM in Mechelen beschikken we over onze eigen overdekte voetbalzaal, inclusief douchefaciliteiten.

Iedereen is van harte welkom om van deze faciliteiten gebruik te maken tijdens onze reguliere openingstijden, zonder voorafgaande afspraak. Het gebruik van de voetbalzaal biedt niet alleen de gelegenheid voor sportieve activiteiten, maar heeft tevens aantoonbare pedagogische voordelen. Het stimuleert teamwork, bevordert discipline en bevordert fysieke activiteit, wat niet alleen bijdraagt aan de lichamelijke gezondheid, maar ook aan de holistische ontwikkeling van onze jongeren.

Deze pedagogische voordelen gaan verder dan het veld; ze dragen bij aan het kweken van leiderschap, sociale vaardigheden en een gevoel van verantwoordelijkheid, wat essentieel is voor de persoonlijke groei van onze jongeren. 

Indien u echter van plan bent om de zaal buiten onze reguliere openingstijden te gebruiken, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via het volgende e-mailadres: communicatie@rojm.be of telefonisch via het nummer 015/33.94.55. Het bevorderen van deze pedagogische waarden is een integraal onderdeel van onze gemeenschapsmissie, en we verwelkomen graag uw betrokkenheid.

360167933_962592101738775_7154094566501770020_n.jpg
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page