top of page

Care Club

Samen Sterker, Samen Zorgen

In de Care Club staan we klaar om jongeren tot 25 jaar en ouders te verwelkomen, zowel voor informele gesprekken als voor meer gerichte ondersteuning. Onze aanwezigheid heeft aanzienlijke pedagogische en sociale voordelen die een positieve impact hebben op zowel de jongeren als de bredere gemeenschap:

Pedagogische voordelen:
1. Kennisverrijking: De gesprekken in de Care Club bieden jongeren en ouders de kans om hun kennis te vergroten en diepgaande inzichten te verwerven over verschillende levenskwesties.

2. Empowerment: We streven ernaar om jongeren en ouders te empoweren door hen te voorzien van de nodige kennis en middelen om weloverwogen beslissingen te nemen en hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

Sociale voordelen:


1. Vertrouwensopbouw: De Care Club creëert een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin open communicatie wordt aangemoedigd. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwensrelaties tussen jongeren, ouders en professionals.

2. Gemeenschapsversterking: Door individuele ondersteuning en advies te bieden, dragen we bij aan een sterker, meer ondersteunend gemeenschapsnetwerk dat zich inzet voor het welzijn van jongeren en gezinnen.

De Care Club is een toegankelijke en waardevolle bron van pedagogische ondersteuning en sociale verbondenheid die bijdraagt aan de groei en bloei van individuen en de gemeenschap als geheel. We zijn er om te helpen, met volledige eerbiediging van uw privacy en individualiteit. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via communicatie@rojm.be.

Vrienden Studio Portret
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page