top of page

Cinemazaal

Gemeenschap & Film: Verbinding in Beeld

EEN BRON VAN ONDERWIJS EN GEMEENSCHAP

Het ROJM biedt de mogelijkheid om te genieten van een cinemazaal met hoogwaardige faciliteiten.

Onze filmvoorstellingen beginnen om 19:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur. Onze selectie omvat zowel een uitgebreide reeks films en series vergelijkbaar met het aanbod van Netflix. Hiermee bieden we niet alleen vermaak, maar ook een educatief voordeel, aangezien films een krachtig medium zijn voor het overbrengen van verhalen, culturele diversiteit en educatieve boodschappen.

Daarnaast staat onze cinemazaal open voor gebruik bij presentaties en workshops, waardoor het een bron van leren en kennisoverdracht wordt. Hierdoor wordt niet alleen individuele groei bevorderd, maar ook een gevoel van gemeenschap. Door samen te komen voor filmvertoningen, presentaties en workshops, dragen we bij aan het opbouwen van een sterke en hechte gemeenschap.

Indien u interesse heeft in het reserveren van de zaal voor dergelijke doeleinden, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 015/33.94.55 of per e-mail via communicatie@rojm.be. Wij staan tot uw dienst om verdere informatie te verstrekken en uw aanvragen te faciliteren.

Filmshow
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page