top of page

Ondernemerschap

Ondernemende Jongeren, Sterke Gemeenschap: ROJM's Toewijding

Sinds 1 januari 2014 heeft ROJM een nieuw project opgestart met als hoofddoel het stimuleren van ondernemerschap bij jongeren. 

Ons ambitieuze doel is om jaarlijks de oprichting van twee mini-ondernemingen te ondersteunen, waarbij jongeren de kans krijgen om hun zakelijke vaardigheden te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen. Dit project heeft de erkenning van de Vlaamse Overheid als een bovenlokaal project ontvangen.

Dit initiatief heeft niet alleen een positieve impact op de jongeren zelf, maar draagt ook bij aan de lokale gemeenschap. Het biedt jongeren de kans om te leren over ondernemerschap, teamwork en leiderschap, wat hun persoonlijke ontwikkeling bevordert. Bovendien stimuleert het de lokale economie door het creëren van nieuwe zakelijke kansen en het ondersteunen van innovatieve ideeën.

In de huidige tijd zien we jongeren betrokken bij diverse ondernemingen, zoals duurzame start-ups, e-commerce platforms, en sociale ondernemingen die inspelen op maatschappelijke trends en behoeften. Het aanmoedigen van jongeren om ondernemerschap te omarmen, helpt niet alleen bij hun eigen groei, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van de zakelijke sector en de bredere gemeenschap.

 

Het typen op Laptop
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page