top of page

RSA

ROJM SPORT ACADEMY

Sportieve Groei, Samen Sterker

RSA, de ROJM SPORT ACADEMY, is een nieuw initiatief binnen de ROJM-organisatie, die al meer als 40 jaar een pedagogische en verbindende rol speelt in de gemeenschap. 

Pedagogische en sociale voordelen voor de gemeenschap:

1. Sportieve Ontwikkeling: RSA gaat verder dan recreatief zaal- en veldvoetbal door getalenteerde jongeren te ondersteunen bij hun sportieve groei. Dit biedt pedagogische voordelen, zoals het aanleren van discipline, teamwork en doorzettingsvermogen, die jongeren waardevolle levensvaardigheden bieden.

2. Professionele Doorbraak: RSA streeft naar professionele doorbraken voor jonge sporters, wat zowel individuele als gemeenschapsvoordelen met zich meebrengt. Het bereiken van professioneel succes als sporter kan dienen als inspiratie voor andere jongeren en hun geloof in hun eigen potentieel vergroten.

3. Infrastructuur en Begeleiding: De beschikbare ROJM-infrastructuur biedt de juiste omgeving om te trainen en te groeien. Bovendien kunnen ervaren jeugdwerkers jonge sporters begeleiden, wat niet alleen hun sportieve vaardigheden, maar ook hun persoonlijke ontwikkeling bevordert.

4. Samenkomst en Competitie: ROJM fungeert als een centrale locatie waar jonge voetballers samenkomen om hun vaardigheden te testen en de competitie met elkaar aan te gaan. Dit bevordert een gevoel van gemeenschap en gezonde concurrentie, wat bijdraagt aan de sociale cohesie.

Door RSA biedt ROJM een platform waar jongeren niet alleen hun sportieve potentieel kunnen benutten, maar ook kunnen profiteren van de pedagogische en sociale voordelen die de sport met zich meebrengt. Dit draagt bij aan een sterke, veerkrachtige gemeenschap die gedijt op basis van discipline, samenwerking en aspiraties.

‘ Ik ben hier begonnen en heb mijn techniek hier geleerd.’

Francis Amuzu, 1ste ploeg Anderlecht

doelverdediger
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page