top of page

PROGRAMMA'S DIE WE AANBIEDEN

Met ons "Meet." programma brengen we onze jongeren in contact met elkaar en met onze begeleiding.

Hiermee versterken we de sociale vaardigheden.

Onder het "Connect." initiatief brengen we onze jongeren in contact met diverse initiatieven die hen praktisch versterken.

Hierbij richten we ons specifiek op de economische groei.

Het "Grow." programma is gericht op hun educatieve groei.

Hier gaat de focus naar intellectuele ontwikkeling. 

Using Mobile Phones

MEET.

De leiders van de toekomst vormen

Onder "Meet." valt onze Instuif, waar we een scala aan laagdrempelige recreatiemogelijkheden bieden. Dit omvat onder andere een fitnessruimte, een loungebar, opnamestudio's voor audiovisuele projecten en podcasts, een cinemazaal en een kunstgrasveld. Deze faciliteiten zijn met zorg ontworpen om onze jongeren een plek te bieden waar ze zich kunnen vermaken en ontspannen.

 

ROJM geeft onze jongeren de kans om zich ten volle te ontwikkelen door middel van een breed scala aan diensten. We geven om onze jongeren en bieden hen een aantal verrijkende programma's om hun identiteit te helpen vormen. Onze instuif geeft jongeren de kans om betrokken te raken bij de gemeenschap en om interessante nieuwe mensen met allerlei achtergronden te ontmoeten.

Kom het vandaag nog zelf ervaren!

CONNECT.

Een betere toekomst bouwen

Het "Connect." programma richt zich voornamelijk op de arbeidsmarkt, waarbij we streven naar het voorbereiden van onze jongeren op een succesvolle toekomst.

Bij ROJM streven we ernaar onze jongeren in hun kracht bij te zetten met onze verschillende programma's. Ons aanbod is erop gericht om jongeren alle handvaten te geven die ze nodig hebben om in de toekomst leiders te worden.

Op het gebied van de arbeidsmarkt legt daarom een sterke focus. Onze belangrijkste projecten, zoals de Jobclub, Leerwerk, Tewerkstelling en Ondernemerschap, zijn gericht op het voorbereiden van onze jongeren voor een succesvolle toekomst op de arbeidsmarkt.

Camping on the Beach
VR Goggles
GROW.

Educatie naar eigen wil.

Ten slotte richt het "Grow." aanbod zich op de educatieve aspecten van het ROJM, waarbij we ons inzetten voor de intellectuele ontwikkeling van onze jongeren.

We koesteren een sterke toewijding aan onderwijs en opvoeding. Onze vaste projecten, zoals Happy Hour (woensdagavond opleidingen), Monitoren/Animatoren cursussen, begeleiding op school en naschoolse begeleiding, dragen bij aan de holistische ontwikkeling van onze jongeren en bieden hen de kansen die ze nodig hebben om hun volledige potentieel te benutten.

 

logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page