top of page

POD 

Prove it on the dancefloor

"Jaarlijks brengen we een internationale danswedstrijd tot leven, tot stand gekomen in nauwe samenwerking met jongeren en invloedrijke figuren uit de danswereld. Onze jury bestaat uit internationaal erkende experts, wat de wedstrijd een uiterst geloofwaardig karakter geeft en gewaardeerd wordt door de deelnemende dansers."

Dit evenement draagt bij aan de groei en ontwikkeling van jongeren, zowel op artistiek als sociaal vlak, en bevordert gemeenschapsopbouw door kunst en cultuur te vieren.

1. Kunstzinnige Expressie:

Deelname aan een internationale danswedstrijd moedigt jongeren aan hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen en biedt een platform voor creatieve zelfexpressie.

2. Samenwerking en Teamwork:

Het organiseren van dit evenement in samenwerking met opinieleiders in de danswereld bevordert samenwerking en teamwork, waarbij jongeren waardevolle organisatorische en leiderschapsvaardigheden verwerven.

3. Culturele Uitwisseling: 

De internationale samenstelling van de jury en deelnemende dansers biedt een rijke culturele uitwisseling, wat bijdraagt aan begrip en waardering voor diversiteit.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via communicatie@rojm.be.

Jonge dansers
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page