top of page

Showtime

Showtime: Samen Stralen

Showtime: Een Platform voor Jong Talent en Gemeenschapsopbouw

Jaarlijks organiseert ROJM het evenement "Showtime" met als doel onze jongeren een podium te bieden om hun talenten te laten schitteren voor een breder publiek. Dit inspirerende evenement gaat verder dan entertainment; het heeft aantoonbare pedagogische en sociale voordelen voor zowel de jongeren als de bredere gemeenschap.

Pedagogische Voordelen:


1. Zelfvertrouwen en Zelfexpressie: Door optredens voor een groter publiek krijgen jongeren de kans om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun creatieve zelfexpressie te ontwikkelen.


2. Ontwikkeling van Podiumvaardigheden: Deelnemen aan Showtime verbetert de podiumvaardigheden, zoals spreken voor een publiek, acteren, zingen en dansen, wat jongeren waardevolle communicatie- en presentatievaardigheden bijbrengt.


3. Samenwerking en Teamwork: Het organiseren van een evenement als Showtime vereist samenwerking en teamwork, wat jongeren essentiële vaardigheden biedt voor hun persoonlijke en professionele groei.

Sociale Voordelen:


1. Cultuur van Samenkomst: Showtime bevordert een cultuur van samenkomen, waarbij diverse doelgroepen binnen onze organisatie elkaar ontmoeten en verbinden.


2. Gemeenschapsopbouw: Dit evenement draagt bij aan gemeenschapsopbouw door jongeren en hun families te betrekken bij positieve en cultureel verrijkende activiteiten.


3. Inspiratie en Rolmodellen: Jongeren krijgen de kans om bekende artiesten te ontmoeten en te zien optreden, wat hen kan inspireren om hun eigen doelen na te streven.

Showtime heeft een tastbare impact op de gemeenschap door het bevorderen van talentontwikkeling, het versterken van zelfvertrouwen en het creëren van een gevoel van verbondenheid. Dit jaarlijkse evenement biedt niet alleen vermaak, maar ook waardevolle kansen voor persoonlijke en gemeenschapsontwikkeling.

Zonnebrillen en koptelefoons
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page