top of page

Samba Open Deur Dag

Samba Open Deur Dag: Verbinden, Vieren en Veranderen

"Jaarlijks organiseren we de 'Samba Open Deur Dag', een evenement dat in het voorjaar plaatsvindt en Mechelse jongeren van diverse achtergronden samenbrengt. Centraal staat een grootschalig Samba-voetbaltoernooi, maar deze dag biedt nog veel meer dan dat.

Dit event draagt ook bij aan een positieve impact met tal van pedagogische en sociale voordelen voor de gemeenschap:

1. Sociale Samenhang: De Samba Open Deur Dag bevordert sociale samenhang door jongeren uit verschillende gemeenschappen en achtergronden bij elkaar te brengen. Het toernooi en de randanimatie dragen bij aan een positieve gemeenschapssfeer.

2. Cultuur en Kunst: Het Samba-voetbaltoernooi biedt jongeren de kans om zich artistiek uit te drukken en hun liefde voor dans en muziek te delen, wat hun culturele waardering vergroot.

 

3. Burgerparticipatie: Tijdens verkiezingsjaren sluiten we de dag af met een politiek debat tussen lokale politieke kandidaten. Dit bevordert burgerparticipatie en bewustwording over het politieke proces.

De Samba Open Deur Dag is een belangrijk evenement en misschien wel het hoogtepunt van het jaar om in uw agenda te markeren.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via communicatie@rojm.be.

Voetbal
logo_rojm_zwart_vogel_mt_tekst__1_-removebg-preview.png
zwthumbnail_image__1_-removebg-preview.png
MECHELEN_partnerlogo_R_2PMS.jpg
Vlaanderen.png
Kopie van Logo EU .jpg

Partners

bottom of page