top of page

rojm op-stap  

combinatielogo_esf_0.jpg
ROJM OP STAP 2020

 

Met het project "ROJM OP STAP 2020" gaan we in 2020 en 2021 het succesvolle project ‘ROJM SAMEN Op-Stap naar Werk’ verderzetten, en dit naar 2 groepen: enerzijds jongeren en jongvolwassenen met migratie-achtergrond die onder de radar van de arbeidsmarkt verdwenen zijn, en anderzijds vluchtelingen en nieuwkomers. 

Wij bereiken deze groepen in de eigen jeugdwerking en bij onze samenwerkende organisaties, in het bijzonder Welcome in Mechelen. We zijn sterk gericht op maatwerk waarbij we aandacht hebben voor het sociaal netwerk en de randvoorwaarden. 

Wij begeleiden iedereen richting werk, vaak met sociale jobhunting of anderzijds via maatregelen die passen bij de deelnemers. Ook wordt er ingezet om te begeleiden naar opleidingen voor knelpuntberoepen gezien de krapte op de arbeidsmarkt.

De afgelopen 2 jaar hebben we meer dan honderd mensen bereikt, waarvan we een grote groep begeleid hebben naar een geschikte job, maar ook naar opleidingen en stages.


Veel dank aan het ESF voor het vertrouwen en de subsidies. Dit heeft ons project mogelijk gemaakt, en op deze manier zullen we in deze periode verder voor opnieuw minstens 100 deelnemers bruggen bouwen, mensen coachen, en ons nog meer verankeren in de markt van werkgevers, arbeid en bemiddelingsdiensten.

 

Vragen? 


Jongeren met moeilijkheden op de arbeidsmarkt 


Mikail  - 

Mikail@rojm.be


Farid - 

farid@rojm.be

 

Nieuwkomers/ vluchtelingen/ mensen in procedure


Eva - 

eva@rojm.be

Lotte - 

lotte@rojm.be

LARS -

lars@rojm.be

Battelsteenweg 50 A 

2800 Mechelen

financiële steun ontvangen van het ESF

bottom of page